Dobré rady a nápady
Komentáře
Přehled komentářů
Jsme zemí taveňáků, máme největší spotřebu tavených sýru v evropě. Takový sýr ale není zrovna nejlepší. Obsahuje mnoho tavících solí a ty nám zrovna neprospívají. Mám řešení.
Dá se snadno doma vyrobit náhrada za tavený sýr z tvarohu, když do něj rozmícháme jedlou sodu. Kyselina mléčná zreaguje se sodou a tvaroh do 30 minut získá krémovitou konzistenci. Poměr je zhruba malá lžička sody na 250g tvarohu. Pokud je poměr vyvážený, tak je konzistence krémovitá a chuť sody reakcí vyšumí. Pak už jen přimíchat sůl, cibuli, nebo česnek, nebo krájený salám a pomazánka je hotová.
"CITAT"
(Nanichodnik, 6. 7. 2011 8:17)Měníme rok, měníme sny, měníme touhy,měníme názory, měníme požadavky na výkupné. Měníme partnerky, měníme auta, měníme zásobníky, náboje i zbraně.Ale nikdy neměníme svoje kamarády,kteří stojí při nás.
Taveňák
(Jindra OK2ZAS, 16. 2. 2013 14:21)